Keuken en sanitair - De Admiraal Zeewolde

Keuken en sanitair

BMN Home Nunspeet is een speciaal geselecteerde showroom voor u als koper van een uw appartement in het centrum van Zeewolde. Een interactieve plek vol inspirerende inrichtingsmogelijkheden voor uw nieuwe keuken en badkamer.

Uw eigen stijl

Wie een nieuw huis koopt, droomt op voorhand al van de inrichting. In uw eigen, persoonlijke stijl. Maar wel helemaal volgens de woontrends van vandaag. Daarom is het heel belangrijk dat u deze showroom bezoekt, waarbij ze u meenemen in de laatste ontwikkelingen. Dat doen we op een heel verfrissende manier in de BMN Home-showroom in Nunspeet. Als kennispartner van de bouw adviseren we u over keukens en badkamers die aansluiten bij de woonstijl van uw keuze. Uiteraard vind u hier de grote A-merken, aangevuld met de eigen Procasa-tegelcollectie. U slaagt altijd met elke woonstijl en budget. Bovendien laten we u in 3D zien hoe het er allemaal gaat uitzien. Dus wat ons betreft: tot binnenkort!

Alléén op afspraak

Wij nemen graag de tijd voor u, daarom werken we alléén op afspraak. Als u belt om een afspraak te maken, dan zorgen wij voor een deskundige adviseur én een kop koffie!

De juiste materialen

Voor de basismaterialen voor badkamer en toilet is er gekozen voor de echte A-merken Villeroy & Boch en Grohe.
Deze bekende sanitairmerken geven mede de kwaliteit van uw nieuwe woning aan. Tijdens uw showroombezoek bekijkt u samen met één van onze adviseurs de materialen zoals deze in de basisprijs van uw nieuwe woning zijn meegenomen
en indien gewenst past u de sanitaire artikelen samen met de wand- en vloertegels aan naar uw eigen ideale badkamer en toilet.

BMN is tevens geselecteerd als projectleverancier voor uw nieuwe keuken. In basis is er geen keuken meegenomen in de verkoopprijs van uw nieuwe woning.

Binnenkort ontvangt u daarom een speciale keukenbrochure met hierin een scherp geprijsde keukenaanbieding. Deze luxe uitgevoerde keuken wordt voorzien van een composieten werkblad en maar liefst vijf Siemens apparaten.
U heeft een ruime keuze in kleur- en frontmogelijkheden. Laat u verrassen!

Wij regelen met Olde Rikkert Bouw B.V de technische tekeningen en het verdere verloop, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Samen met Olde Rikkert Bouw B.V bewaken we de planning en zorgen we voor de juiste levering en montage van uw keuken en badkamer.
Alvast een goede voorbereiding toegewenst en voor straks veel woonplezier!