Locatie - De Admiraal Zeewolde

Heerlijk wonen in hartje Zeewolde

De Admiraal ligt in het centrum van Zeewolde aan de Gouwzee. Dat betekent dat u alle winkels en voorzieningen op loopafstand heeft. Ideaal! Als het weer wat minder mooi is, biedt de overdekte winkelpassage ‘het Ravelijn’ beschutting. Elke vrijdag is er een weekmarkt en in de zomer vindt er zes keer een Zomerbraderie plaats. Zeewolde is een gezellig ‘dorp’ met stadse allure en voorzieningen voor jong en oud.

Locatie De Admiraal

Centraal wonen in De Admiraal – Zeewolde

Centrum 1 minuut
Harderwijk 15 minuten
Harderwijk 25 minuten (fiets)
Amersfoort 30 minuten
Lelystad 30 minuten
Hilversum 40 minuten
Zwolle 40 minuten
Apeldoorn 45 minuten
Amsterdam 45 minuten

Haven en strand

Op een paar minuten loopafstand van De Admiraal ligt de Aanloophaven van Zeewolde. Een prachtige plek om even een wandeling te maken. Daarnaast zijn er ook nog twee jachthavens voor vaste ligplaatsen. Dobbert uw bootje straks hier en vaart u direct het Wolderwijd op. Hiervandaan kunt u echt alle kanten op. Picknickmand of koelkast vullen en genieten maar. Even verderop ligt het Stille Strand. Het is er altijd even prachtig. Zo voelt vakantie in eigen land.

Bereikbaarheid van Zeewolde

De reden waarom Zeewolde zo geliefd is, is niet alleen de prachtige natuur, het waterrijke karakter en de goede voorzieningen. Ook de ligging van Zeewolde is ideaal. Het dorp ligt centraal in Nederland, op een steenworp afstand van Harderwijk en de Veluwe. Daarbij bent u met een half uur rijden in Almere, Amersfoort en Hilversum. Amsterdam, Utrecht en Zwolle bereikt u in drie kwartier. Reist u met het openbaar vervoer? De bus stopt op loopastand van De Admiraal aan de Horsterweg. De bus rijdt naar Almere en Harderwijk.

De Admiraal, lijkt het u wat?

Schrijf u direct in als belangstellende voor De Admiraal in Zeewolde.

 
Houd mij op de hoogte